15.08 Ühine regilauluring naistefestivalil “Ürgessents”

Eesti naised, üheskoos eesti keeles regivärssi lauldes, loob su südamesse igikestva armastuse jälje! Regilaul on võimas seisundi muutja, samaaegselt ühendades sind enda esivanemate tarkustega! Ammuseid aegu on lauldud ju kõigest ilust ja valust end uude olemisse! See võimaldab sinulgi lasta lahti ära räägitud lugudest ja tunda regivärsi all olevat jõudu!
Regilaul on üks võimsamaid aktiveerijaid – muutes sinu seisundit hirmust armastusse. Anna Vainu toob selle vägeva ruumi sinuni!

“Olen Anna Vainu, laulik, elusa pärimuse kandja, ilmapuuhoidja, ilu looja, keraamik. Elan metsas Soomaa servas, ürgvesi õõtsub õue taga, metsik loodus õpetab laule ja toob teadmist. Jagan rõõmuga laule ja lugusid, igavest ajatut teadmist, mis üha enam avaneb ja meenub, ärgates, ja lauldes.

Elan siia uut ilma, nii nagu loomislaulud õpetavad: luues, armastades, jagades.

Otsides selle maa väge, ühendust ja vaimuruumi sai mindud regilaulu juurde. Olen koos abikaasa Indrek Vainuga 7 aastat Metsalaulupidu ehk regilaulupidu korraldanud – avades ja luues seeläbi elusa loomise ruume ning puudutades paljusid laulma, avanema, oma väes ja eheduses elama.
Mets on viimaste aastate sees avanud aga tee omalaulu juurde, luues võimalused liikuda erinevate teadvusruumide ja tasandite vahel, luues uusi ühendusi ja lugusid.

Festivalil kutsun ühisesse ringi, et koos regilaulu mõnus ja tähendustes tõusta, näitan lauludes olevaid vaimuruume ja metsalt saadud sõnumeid. Jagan ka mõned omalaulud, et kirjeldada seda väge, mis avaldub siis, kui juurte tarkus kaasas leida oma hääl, oma laul.

Ma laulan. Maa laulab. Laula.”

Festivalilt leiad ka Anna imetabast keraamikat!

Sündmus Facebookis: https://www.facebook.com/events/406368862325038/