Pööriöö gongirännak 22.03

22.märtsil korraldab Andres Põhjala Laitse Graniitvillas kevadise pööriöö tähistamise gongide ja lauluga. Üllatusesinejana astub üles imelise hääle ja hingega šamaanlaulik Anna Vainu, keda saadab gongide ja šamaanitrummiga Andres Põhjala.

Kevadine pööripäev äratab inimeses uue elujõu. See on aeg, mil loodus ärkab ja meie sees toimuvad muutused peegelduvad välises maailmas. Sellel erilisel ajal kutsume sind osalema gongideööl, et koos kogeda heli ja pööriaja transformatiivset jõudu.

Gongideööl kasutame helitervendust kui tööriista transformatsiooniks. See pole lihtsalt lõdvestumise viis, vaid midagi palju enamat. Sihitud sagedused ja kavatsuslik heli suunamine aitavad puhastada energeetilisi blokeeringuid, edendada emotsionaalset vabanemist ja viia sind seisundisse, kus on võimalik kogeda sügavaid sisemisi muutusi.

Planeedil toimuv pööriaja transformatsioon koos gongideööga loob erakordse võimaluse lasta vanadel mustritel ja blokeeringutel lõhustuda ning astuda täiesti uude ajastusse. See on ainulaadne võimalus vabastada end hirmude ja ego piirangutest. Avada uksed uutele võimalustele ja näha läbi südame silmade võimalusi, mida varem ei näinud.


Pildistas Andi Kokk, vaata sündmuse pilte siit

Sündmus Facebookis: https://facebook.com/events/s/pooripaeva-gongideoo-laitse-gr/2440859882753069